Nieuwe variëteit, Sunsation Multiflower Flame!

Dit voorjaar is het zonnigste van de afgelopen jaren. Letterlijk. Vanwege de corona-crisis hebben velen de zon in hun huizen en tuinen gebracht. De Sunsation® zonnebloemen op pot hebben hun ‘zonnige’ uitstraling bewezen. En de zomer moet nog beginnen.

Evanthia en de Sunsation® Zonnebloemtelers zijn al klaar voor de nazomer, de Indian Summer. Kenmerkend voor de Indian Summer zijn de lange avonden, waarin het zonlicht wat roodachtig wordt en de schaduwen langer. Deze rode gloed is ook een bijzonder kenmerk van de Sunsation Flame

Na het succes van de Sunsation Multiflower Yellow is deze soort geheel nieuw op de markt. Een combinatie van de gelijktijdig bloeiende bloemen en de Indian Summer rode gloed over de bloemen geeft het ‘late zomer’-gevoel.

Javado introduceert de Sunsation Multiflower Flame in Engeland. Hun klant RHS Garden Wisley heeft momenteel de ingemaakte zonnebloemen te koop. Javado bewijst hoe dicht ze bij de telers staan door de Sunsation Multiflower Flame als een van de eerste op de markt te introduceren.

Sunsation® Sunflower en Evanthia zijn trots op deze nieuwe bijzondere soort. Sunsation Sunflower® gebruikt online promotie om de verkoop van Sunsation Multiflower Flame te ondersteunen. Wilt u meer informatie over de Sunsation Flame? Of wil je de afbeeldingen van de Sunsation Flame ontvangen? U kunt een e-mail sturen naar info@sunsationsunflower.nl.

Gepubliceerd op: 18 juni 2020