Organisatie

Gespecialiseerd in veelzijdigheid

Javado is hét adres voor kamerplanten, perkgoed, tuinplanten en boomkwekerij artikelen. Ook voor onderscheidende producten, denk aan vleesetende planten of bijzondere orchideeën, bent u bij Javado aan het juiste adres. Ons onovertroffen brede assortiment bestaat – afhankelijk van het seizoen – uit 5000 tot 8000 items. Onze productspecialisten, met elk hun eigen expertise, stellen dit assortiment met de grootste zorg samen, door bij meer dan 500 kwekers in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Spanje en Italië steeds de beste partijen te selecteren. Het beheren van dit brede assortiment is een dynamisch proces dat dagelijks onze onverdeelde aandacht heeft. Wij monitoren continu de kwaliteit, de beschikbaarheid en het prijsniveau en zorgen zo dat ons aanbod te allen tijde actueel en kwalitatief hoogwaardig is.

Als gedreven en professioneel partner in potplanten, willen wij voor onze klanten meer zijn dan een leverancier pur sang. Wij helpen onze afnemers bij hun zakelijke groei en succes en stellen daarvoor graag de expertise van ons eigen slagvaardige marketingteam beschikbaar. Dit team ontwikkelt creatieve ideeën en verrassende stylingsuggesties en denkt met klanten mee over de juiste exposure op de winkelvloer. Voor alle belangrijke verkoopmomenten in een jaar, zoals Kerstmis en Moederdag, ontwikkelen we inspirerende brochures boordevol producten en ideeën waarmee de klant zich kan onderscheiden en profileren.

Uniek logistiek Proces

Bij Javado is de logistieke organisatie volledig gebaseerd op de wensen van onze klanten. Wij realiseren ons
als geen ander dat het voor onze afnemers van groot belang is dat zij zowel grote acties als dagelijkse individuele bestellingen, soepel kunnen inkopen en snel in huis hebben. Wij hebben daarom een uniek logistiek
proces ontwikkeld, waarmee onze klanten eenvoudig hun bestelling kunnen plaatsen en wij ze kunnen behoeden voor risicovolle voorraden. Wij houden de besteleenheden klein en de leveringsmogelijkheden groot: zo is de klant altijd verzekerd van verse producten. Onze aanpak bevordert de omloopsnelheid bij de klant en daar profiteert de hele keten van.

Check ook onze vacature-pagina.

Eenvoudig en snel bestellen via webshop

Ons aanbod is 24/7 online beschikbaar in onze webshop. U kunt hier het gehele actuele assortiment bekijken per categorie of gebruikmaken van de zoekfuncties. De foto’s geven een reëel beeld van ons aanbod en u ziet uiteraard welke prijs bij het product hoort. Nadat u heeft besteld, zorgen onze productspecialisten ervoor dat alle planten vers bij ons binnenkomen. Wanneer u dat wenst, voorzien wij bij binnenkomst uw producten van een prijssticker of speciaal label. Aan het eind van de middag maken wij uw bestelling verzendklaar en vertrekt de vrachtwagen richting eindbestemming.
Verser kunt u het niet krijgen!

Javadoplant building