Elmia Garden 2024

Samenwerking Javado en WBE op Elmia Garden 2024

Javado en WBE zijn binnenkort samen te vinden op de Elmia Garden beurs 2024 in Zweden! Deze toonaangevende vakbeurs vindt plaats op  2 en 3 oktober en is dé ontmoetingsplek voor iedereen die actief is in de tuinbouw-, bloemisterij- en sierteeltsector. Van tuincentra en bloemisten tot groothandelaren en lijnrijders, de Elmia Garden beurs biedt een platform voor inspiratie, innovatie en netwerken.

 

Wat is Elmia Garden?

Elmia Garden is een internationaal gerenommeerde vakbeurs die elk jaar professionals uit de groene sector samenbrengt. Hier worden de laatste trends op het gebied van bloemen, planten en snijgroen gepresenteerd. Het is dé gelegenheid om nieuwe producten te ontdekken, waardevolle contacten te leggen en kennis op te doen over de nieuwste ontwikkelingen in de sierteeltsector.

 

Javadoplant en WBE: Een Sterke Samenwerking

Bij deze editie van Elmia Garden staan Javado en WBE  zij aan zij. Javado, gespecialiseerd in trendy en hoogwaardige kamer- en tuinplanten.  WBE dé expert in een breed assortiment van vers en kwalitatief snijgroen. Als onderdeel van dezelfde groep, bundelen we onze krachten om bezoekers een unieke ervaring te bieden.

 

Wat kun je verwachten van onze stand?

Onze gezamenlijke stand zal gevuld zijn met een prachtige selectie aan snijgroen van WBE en trendy planten van Javadoplant. Of je nu op zoek bent naar de perfecte toevoeging aan een bloemenarrangement, inspiratie zoekt voor je tuincentrum, of graag meer wilt weten over duurzame en innovatieve groenproducten, onze stand is de plek waar je moet zijn!

 

Kom langs, bekijk ons uitgebreide assortiment en ontdek de mogelijkheden voor jouw onderneming. Onze experts staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de beste producten voor jouw klanten.

 

Meer weten? Neem contact op!

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze deelname aan Elmia Garden? Neem gerust contact met ons op! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te kijken hoe we jouw assortiment kunnen verrijken met ons aanbod van snijgroen en planten.

Elmia Garden 2024
📅 2 en 3 oktober 2024
Stand: D03:30
📍 Jönköping, Zweden
Bezoek onze stand en laat je inspireren door het groen van Javadoplant en WBE!

Gepubliceerd op: 24 september 2024